HTML

Filmhíradó

Itt az ideje egy pártoktól független hírblog létrejöttének, amely objektíven tudósít a közelmúlt eseményeiről és a Kormány terveiről. Mi történik az ország házában, a gyárakban, a földeken és az otthonokban? Hit, remény és hazaszeretet. Munkáért kenyeret, hajrá Orbán Viktor!

Friss topikok

Linkblog

2010.05.24. 13:52 Budaphestie

Kettős állampolgárság: gyógyír a trianoni sebekre

A Fidesz-KDNP első törvényjavaslatai között jelentette be a kettős állampolgárságról szóló törvénytervezetet, amelyet azután kétharmados többségüket kihasználva meg is szavaztak a parlamentben. Ezzel 90 év elszakítottság után végre valahára lehetőség van arra, hogy az idegenben rekedt magyar emberek ismét csatlakozzanak az anyaországhoz, ami gyógyír trianon sebeire.

Orbán Viktor és a leendő Fidesz-KDNP kormány nemzetközi erejét jól mutatja, hogy még meg sem alakult az új kormány, de a szlovák vezetés Robert Ficoval az élen már szinte hisztériás rohamot kapott a hír hallatán. Orbán Viktor nyugodt erőt demonstrálva csak legyintet a szlovákiai reakciókra jól tudván, hogy annak nagyobb a füstje mint a lángja. Nemzetünk első számú vezetője csak annyiban kommentálta mindezt, hogy természetesen a szlovákiai választások miatt provokálják Magyarországot, aminek nem szabad felülni.

Erre kérünk tehát mi is mindenkit: ne üljünk fel a provokációnak! Bőven elég, ha a bajszunk mögött mosolygunk csak a kapálózó szlovákok rikácsolásán, hiszen hamarosan az új Fidesz kormány megteszi majd a szükséges diplomáciai lépéseket és sarokba térdelteti a favágók országának rémült, hatalmukat féltő, alkalmatlan vezetőit.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: politika trianon fidesz szlovákia állampolgárság fico kettős


A bejegyzés trackback címe:

https://filmhirado.blog.hu/api/trackback/id/tr52027563

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit kezdjünk Szlovákiával? 2010.05.26. 16:12:39

Hosszú távon az egyetlen sikeres külpolitikai stratégia az, ha okosabbak, jobbak és gazdagabbak vagyunk, mint mások. Robert Fico ismét elemében van. Martonyi János pozsonyi látogatása után a szlovák kormányfő kijelentette, „ha a (kettős állampo...

Trackback: „Magyarország Európa puskaporos hordója” 2010.05.25. 16:24:02

Magyar napot tart kedden a szlovák parlament. Elsősorban a kettős állampolgárságról szóló törvényt támadják, de az ügyben nyilatkozó politikusok nem korlátozzák jogvitára ellenérzéseiket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása