HTML

Filmhíradó

Itt az ideje egy pártoktól független hírblog létrejöttének, amely objektíven tudósít a közelmúlt eseményeiről és a Kormány terveiről. Mi történik az ország házában, a gyárakban, a földeken és az otthonokban? Hit, remény és hazaszeretet. Munkáért kenyeret, hajrá Orbán Viktor!

Friss topikok

Linkblog

2010.05.19. 09:35 Budaphestie

A Fidesz már a kormány megalakulása előtt teljesíti választási ígéreteit

A soha nem látott mértékű választási győzelem után a Fidesz egy percig sem teketóriázik. A párt már a kormány megalakulása előtt kemény munkához lát. A parlamentben már tucatjával hangzanak el az új törvényjavaslatok, amelynek elfogadása országunk felemelkedésének záloga. Jó hír: Nemzeti ügyekben a szavazás kimenetele immár nem lehet kétséges.

Orbán Viktor üstökösként ragyogja be árvíz sújtotta nemzetünk testét.  A magyar emberek a homokzsákok mellől bizakodva tekintenek az új Miniszterelnökre és minisztereire. Tudván azt, hogy az ország házában érettünk dolgoznak, könnyebben megy a munka a gátakon is.

Mindeközben sötét tekintetü oligarhák bújnak vissza lopott pénztől bűzlő rejtekhelyeikre. De nem sokáig! Hamarosan nekik is felelniük kell majd nemzetrontó tetteikért, mert Magyarország lelkiismerete lesújt rájuk. Orbán Viktor nem tűri az igazságtalanságot és kemény büntetést szab majd ki az országot megkárosító multimilliárdos csalókra.

Már csak kilencet kell aludni és az új kormány is megalakul. A magyar embereknek azonban addig sem kell aggódniuk, hiszen a Fidesz már őrangyalként védi, vigyázza őket az ország házában is. Hajrá Magyarország, hajrá Orbán Viktor!

2 komment

Címkék: politika orbán viktor jólét


A bejegyzés trackback címe:

https://filmhirado.blog.hu/api/trackback/id/tr912014760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vészi János 2010.05.20. 21:48:08

Te John, nem lehet, hogy ez itt irónia??? Ez nem merült fel benned?
süti beállítások módosítása