HTML

Filmhíradó

Itt az ideje egy pártoktól független hírblog létrejöttének, amely objektíven tudósít a közelmúlt eseményeiről és a Kormány terveiről. Mi történik az ország házában, a gyárakban, a földeken és az otthonokban? Hit, remény és hazaszeretet. Munkáért kenyeret, hajrá Orbán Viktor!

Friss topikok

Linkblog

2010.07.19. 14:42 Budaphestie

A Nemzeti Együttműködés Kormánya hazaküldte a milliárdos pojácákat

Hazánk Kormánya és Kormánypártja elkötelezett az itt élő becsületes, magyar emberek támogatásának ügyében. Ekötelezettségüket mi sem bizonyítja jobban, mint a bankadó bevezetése. Akik eddig kifosztották az országot, megkapják méltó büntetésüket. A néhány ezer fős multimilliárdos bankszférának most megálljt parancsoltak a magyar nép vezetői.

"Adós Fizess"- hallik a jelszó, amelyet Orbán Viktorral együtt tízmillió honfitársunk kiált egyszerre.

Nem kellett sokáig várni, hogy eljöjjön hozzánk kuncsorogni a milliárdos ingyenélők nemzetközi képviselete, az IMF is. Persze azt kérték a magyar kormánytól, hogy szüntesse meg vagy csökkentse a bankadót. A Fideszt azonban nem kell félteni: úgy zavarták haza a sunyi pénzeszsákokat, hogy a lábuk sem érte a földet!

Orbán Viktort nem lehet megzsarolni, ha a munkából élő magyar emberek érdekeit védi. Az IMF majd megtanulja, hogy vannak Európában még olyan országok, ahol fontosabb a Család, Haza és Becsület, mint a minden lelket eltorzító kapitalista nagytőke.

Most minden jóérzésű állampolgár Orbán Viktor mellé áll. Egységben az ország. Ha most összekapaszkodunk, a magyar gazdaság olyan erős lehet az IMF alamizsnája nélkül is, mint még sohasem.

1 komment

Címkék: gazdaság orbán fidesz viktor szuverenitás


A bejegyzés trackback címe:

https://filmhirado.blog.hu/api/trackback/id/tr532161156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

merzo 2010.07.20. 14:51:04

Ez naaoon jó volt. Tényleg szórakoztat.
A stílus echte igazi.

Megy RRS.be
süti beállítások módosítása