HTML

Filmhíradó

Itt az ideje egy pártoktól független hírblog létrejöttének, amely objektíven tudósít a közelmúlt eseményeiről és a Kormány terveiről. Mi történik az ország házában, a gyárakban, a földeken és az otthonokban? Hit, remény és hazaszeretet. Munkáért kenyeret, hajrá Orbán Viktor!

Friss topikok

Linkblog

2010.10.22. 00:37 Budaphestie

Immár a Kormány őrködik a nyugdíjak felett

Nagytőke és magánérdek. jól jegyezzük meg ezeket a szavakat! Mert mostantól ezek nem veszélyeztetik a nyugdíjunkat. Eddig minden nyugdíj befizetésünk veszélynek volt kitéve: a nagytőke és a tőkések szeszélyének, akik egyenesen a tőzsdére vitték az emberek félretett pénzét! Még jó, hogy nem tették fel rulettre.

Mostantól ennek vége! Nem vagyunk többé kiszolgáltatva a haszonleső kufároknak. Orbán Viktor kimenekítette az öregkorunkra félretett pénzt a felelőtlen magánnyugdíjpénztárok karmai közül. Egy átdolgozott nap után mindenki nyugodtan hajthatja álomra a fejét, mert tudjuk: végre megbízható helyen gyüjtik a nyugdíj befizetéseinket.

Halasi Mihály 45 éves faipari munkás nem nagyon érti, hogyan működik a nyugdíj rendszer, de becsülettel elvégzi a rábízott feladatot, megteszi, amit megkövetel tőle a haza:

- Nem nagyon értem, hogyan fizet az állam nyugdíjat, de Orbán Viktorban megbízom. Sokkal jobban érzem magam, ha az ő kormánya vigyáz a nyugdíj pénzekre, amit majd végül kifizetnek nekem, ha megöregszem. Nem is értem, hogyan történhetett meg, hogy eddig mindenféle vigécek kezelték ezt a pénzt!

Innen üzenjük Mihálynak: nem baj, ha nem érti pontosan, mi történik a neki félretett pénzekkel, de láthatóan helyén van a szíve és tudja, hogy kiben bízhat. A vérünket szívó nagytőkében biztosan nem.  A jövő nem azoké, akik a becsületes emberek pénzével ügyeskednek, a jövő a becsületes, dolgos embereké! Jó munkát Mihály! Jó munkát Miniszterelnök Úr!

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság orbán fidesz nyugdíj viktor


A bejegyzés trackback címe:

https://filmhirado.blog.hu/api/trackback/id/tr502390004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása