HTML

Filmhíradó

Itt az ideje egy pártoktól független hírblog létrejöttének, amely objektíven tudósít a közelmúlt eseményeiről és a Kormány terveiről. Mi történik az ország házában, a gyárakban, a földeken és az otthonokban? Hit, remény és hazaszeretet. Munkáért kenyeret, hajrá Orbán Viktor!

Friss topikok

Linkblog

2010.08.30. 12:34 Budaphestie

Nyáron drasztikusan növekedett a közbiztonság

Egy nyár alatt drasztikusan megnövekedett a közbiztonság hazánkban. Számítottunk rá persze, hogy mostantól nyugodtabban és nagyobb biztonságban élhetünk, hiszen Orbán Viktor még májusban megígérte, hogy a kormány első lépései között megerősíti a rendőrséget és a közbiztonság növekedését már két hét elteltével érezni fogjuk. Így is lett: kevesebb rablás, kevesebb előre megfontolt szándékból elkövetett testi sértés és emberölés.

Sokan nem hittek e nagyívű tervnek, mondván: szép gondolat, de ez egyszerűen lehetetlen. Most aztán tátva maradt a szája a hitetlenkedőknek! Hiszen még véget sem ért a nyár, de már a mindennapokban látjuk, a saját bőrünkön érezzük a javulást. Sokan még a saját szemüknek sem hisznek. Pedig még a szenzációhajhász médiának is meg kell erőltetnie magát, hogy legalább heti egy bűncselekményt találjon. Viszont ezek jórészéről hamar kiderül, hogy vagy csak öngyilkosságról volt szó, vagy csak kitaláció az egész.

Mostantól felszabadultabban sétálhatunk és autózhatunk Győr, Pécs, Szeged, Debrecen, Miskolc és Budapest utcáin. Csakúgy, mint az összes magyarországi településen. A rendőri jelenlét megnőtt, a jogszabályok szigorodtak. Maffiózók, tolvajok és bankrablók riadtan húzódtak vissza hajlékukba. A kormány egy utat hagyott számukra: a változás útját, a becsületes munka és a tisztesség útját.

Pintés Sándor belügyminiszter megszolgálta a Miniszterelnök bizalmát és most már egy ország reméli, hogy nem tér le a helyes útról. A cél: a bűnőzés teljes visszaszorítása. Köszönjük a nyugodt éjszakákat és nappalokat! Csak így tovább!

Szólj hozzá!

Címkék: orbán fidesz sándor viktor közbiztonság pintér


A bejegyzés trackback címe:

https://filmhirado.blog.hu/api/trackback/id/tr342258552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása